MALMGÅRD

OL PROVNING
 • dinkel2013

  Malmgård Dinkel

  Ofiltrerat öl, alkoholhalt 4,5 % vol.

  Malmgård Dinkel är ett guldgult öl, som är tillverkat av inhemskt kornmalt, Malmgårds speltvete och eget källvatten. Ölets arom är friskt fruktig och smaken är milt maltig. I eftersmaken kan man förnimma speltens lätta och knapriga nötaktighet. Avnjutes i cirka 10 graders temperatur.

  KV/SV 10,0%, 20 EBU, 10 EBC

 • blondale2013

  Malmgård Blond Ale

  Ofiltrerat öl, alkoholhalt 4,2 % vol.

  Malmgård Blond Ale är ett ljust, fruktigt överjäst öl. Dess behagliga mjuka kropp kommer från den egna åkerns gamla lantvetesort, från inhemsk kornmalt och eget källvatten. Den karaktäristiska citrusaktiga doften har man fått fram genom en kombination av fyra olika humlesorter och en belgisk jäststam. Resultatet är en mångsidig törstsläckare, som bäst kan avnjutas i 6-8 graders temperatur.

  KV/SV 10,0%, 20 EBU, 10 EBC

 • belge2013

  Malmgård Belge

  Ofiltrerat öl, alkoholhalt 8,0 % vol.

  Malmgård Belge är ett kopparfärgat starköl i belgisk stil. I tillverkningen har man använt sig av en belgisk specialjäst som tillsammans med Malmgårds källvatten och inhemska kornmalt ger ölet en mjuk maltsmak kompletterad av en fruktig och kryddig flavour. Malmgård Belge avnjutes bäst i cirka 10 graders temperatur.

  KV/SV 18,5%, 28 EBU, 30 EBC

 • malmgard_emmerIPA_2015

  Malmgård Emmer IPA

  Ofiltrerat öl, alkoholhalt 6,2% vol.

  Malmgård Emmer IPA är ett ljust India Pale Ale. I doften en blandning av tropiska frukter och barrskog. I smaken finner man både emmervetets mjukhet och en stadig beska av humle.

  KV/SV 14.0%, 77 EBU, 13 EBC

 • malmgard_emmerTripel_2015

  Malmgård Emmer Tripel

  Ofiltrerat öl, alkoholhalt 8,3% vol.

  Malmgård Emmer Tripel är ett gyllenegult o-filtrerat öl i Tripel stil. En stark, kryddigt fruktig och värmande smak upplevelse med emmervetets fyllighet.

  KV/SV 18,5%, 33 EBU, 13 EBC

Bryggeriets produkter framställs för hand i 2.000 liters satser. Malmgårds friska källvatten, inhemska kornmalt, spannmål från gårdens egna åkrar, samt de noga utvalda humlearterna utgör stommen till våra produkter.

Alla våra öl är ofiltrerade, överjästa öl (sk.ale) utan tillsatsämnen. I sortimentet har vi två produktfamiljer; Malmgård och Huvila. I Malmgård-produkterna spelar gårdens spannmål en central roll medan Huvila-produkternas karaktär och tema ligger mera i vågade och kraftiga smakupplevelser. I vårt vida produktsortiment finner man smaker för alla olika situationer och tillfällen; en törstsläckare, till maten eller bara som sådan – i gått sällskap såklart.

Vårt distributionsnät sträcker sig över hela Finland och ända till Tallinn. Våra produkter finner man säkrast i de större supermarketaffärerna, samt i restauranger och pubar där man specialiserat sig på öl. Våra produkter finns även till salu hos butiker som specialiserat sig på ekologiska och närproducerade produkter.

Följ oss på FacebookFölj oss på Facebook >>

 

HUVILA

 • huvila_brownale2013

  HUVILA Brown Ale

  Ofiltrerat öl, alkoholhalt 4,6 % vol.

  Huvila Brown Ale är en mahogny-brun medel-humlig törstsläckare. Den har en maltig och aningen kexig smak, samt en långa nyansrik eftersmak.

  Alc. 4,6% / SV 11,0% / 35 EBU / 60 EBC

 • huvila_paleale2013

  HUVILA Pale Ale

  Ofiltrerat öl, alkoholhalt 4,2 % vol.

  Huvila Pale Ale är en bärnstensfärgad ale, med en doft som framhäver den aromatiska humlen, karamell samt gräs. Blandningen av amerikanska humleslag som vi använder oss av i dess tillverkningger såväl den humlerika citrusaktiga smaken, som den långa bittra eftersmaken. Sofistikerat fräsch!

  KV/SV 10,3%, 45 EBU, 14 EBC

 • huvila_esb2013

  HUVILA E.S.B

  Ofiltrerat öl, alkoholhalt 5,2 % vol.

  Huvila E.S.B. är en mörk-brun stark bitter ale, som är rikligt “humlifierad” med Goldings humle. Dess arom är fruktig och värmande, smaken fyllig och komplex med en lång “humlig” och bitter eftersmak. En äkta Extra Special Bitter med mycket individuell karaktär.

  KV/SV 13,0%, 48 EBU, 45 EBC

 • huvila_arcticale2013

  HUVILA Arctic Circle Ale

  Ofiltrerat öl, alkoholhalt 7,3 % vol.

  Huvila Arctic Circle Ale är en valnötsfärgad ale med en maltig/fruktig doft. Den smakar mörka bär och malt, kryddat med kola, som mynnar ut i en humlerik eftersmak. Bryggd med enbär och en stor dos finsk “sisu”.

  KV/SV 18,5%, 60 EBU, 80 EBC

 • huvila_xporter2013

  HUVILA X-Porter

  Ofiltrerat öl, alkoholhalt 7,0 % vol.

  Huvila X-Porter är nattsvart med brunt skum. Doften är gräddig, aningen nötaktig, choklad och malter. Smaken liknar doften, men här tränger även karamellsmaken igenom. Eftersmaken är mera chokladaktig där karamellen spelar en stödande roll. Det tillverkas inte många ofiltrerade överjästa baltiska porters nuförtiden. Vår “vinnare” i San Diego 2010.

  KV/SV 17,5%, 50 EBU, 250 EBC

 • huvila_omenasiideri2013

  HUVILA Äppel Cider

  Ofiltrerad halvtorr äppel cider, alkoholhalt 4,7 % vol.

  Huvila Omenasiideri är en halvtorr, mjukt äppelrik, frisk och fyllig äppelcider. Cidern görs på ren äppelsaft – socker har tillsatts endast för smaksättningen. Detta gör att vår äppelcider har en naturlig äppelsmak, utan konstgjorda tillsatsämnen.